Anmeldelse af Niceville

Ønsketasker

Untitled #7
Okay okay, jeg har en svaghed for lækre tasker – og jeg tænker lidt, at det er passende med et indlæg herom. Det er ikke fordi jeg har mange af slagsen; jeg vælger mine køb med nøjsomhed – og de er ikke nødvendigvis de dyre af slagsen.
Jeg synes, at det er vigtigt at have en god clutch, der kan bruges i mange sammenhænge. Jeg har brug for en, når jeg går i byen og når jeg lige skal ud og køre en tur – og derfor skal have kørekortet med. Ulempen ved en clutch er, at man nemt får den lagt et eller andet sted; for så at glemme den. Dog er det oftest sådan en taske jeg har med når jeg er ude med veninderne.
Begge clutch’ne er af ægte læder. De er fra henholdsvis Asos (købes her) og Coccinelle (købes her)
De fine små skuldertasker er fra henholdsvis Asos (købes her) og Lulu Guinness (se den her). Her er luksusudgaven lavet af 100 % læder, mens budgetudgaven er en look-a-like.
Så har vi shopperen/skoletasken om man vil. Jeg ved godt, at meget få piger går ud og køber en skoletaske til små 20.000 kr! Men! Havde jeg lov, og penge, og reddet Afrika først – SÅ ville jeg gerne eje en Celiné taske – jeg synes de er så smukke.
Asos har mange alternativer – tag selv et kig!
Til sidst har vi det, der på mange måder vil være en fin skoletaske/arbejdstaske, idet der kan være en laptop i. Warehouse shopperen kan købes her, mens min yndlings, Tiger of Sweden, er dyere og kan bl.a. findes i Message- og Neye butikkerne.

Næste indlæg

Anmeldelse af Niceville